sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Niksi-Erkka

Käytetyt kondomit saavat uuden elämän ruuanlaitossa: tee niistä makkaraa tunkemalla viikon aikana syntyneet ruuantähteet kondomin sisälle. Solmi pää ja laita uuniin. Lateksi sulaa tyylikkään tasaisesti päälle. Makua voi tehostaa makukondomeilla. Voilá, bon appetit etc!

Vanhoja sukkahousuja voi käyttää kahvinkeittimessä kahvinsuodattimena. Näin sinun ei tarvitse käyttää rahaa paperisiin suodattimiin, jotka muodostavat pidemmällä aikavälillä ison, useiden eurojen laskun. Samalla säästät paperia ja luontoa.

Panettaako? Vedä käteen. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Dildosta saa loistavan hyllyn parvekkeelle liimaamalla sen siihen kiinni – kunhan muistat, ettei hyllyä vasten kannata nojata!


Ostamalla pahanmakuista leipää kotiin ylimääräiset leivänpalaset jäävät syömättä. Kun yksi leipäpitko kestää pidempään, säästyy vuodessa monta euroa. Samalla laihtuukin. Ainoa huono puoli voi olla esimerkiksi keripukki.

Käyttämällä samaa kännykkää ainakin 13 vuotta säästää nopeasti rahaa, kun ei tarvitse parin vuoden välein ostaa uutta luuria.

Käytetystä Mr Muscle -purkista (tai jostain muusta vastaavasta kodin putkimies -tökötin pullosta) saa loistavan juomapullon mukaan lenkille tai töihin. Pienet aineenjäämät avaavat sopivasti tukkoista henkeä.

Hankkimalla yksityislääkäreiltä pitkiä sairaslomia vaikkapa masennuksen takia saa kätevästi säästettyä vuodessa paljon bensarahoja – pitää vain muistaa, ettei sairaslomia saa olla niin paljoa, että alkaa saamaan pienempää sairaspäivärahaa.


Ostamalla käsidesiä ja lantraamalla sen suolaveteen tai tiputtamalla kahvisuodatinpussista läpi säästää selvää rahaa humalahakuisessa juonnissa.

Liittymällä johonkin uskonnolliseen lahkoon säästää merkittävästi elinkustannuksissa: useimmat seurat järjestävät erilaisia illallisia ja päivällisiä, joihin voi mennä seurakunnan jäsenenä omantunnontuskitta ahmimaan kitusensa täyteen herkkuja. Muitakin etuja on: esimerkiksi lestat eivät käytä alkoholia, joten sen jäädessä pois ruokavaliosta säästää juomakuluja. Jehova-miekkosten ei tarvitse mennä armeijaan, joten vuoden voi käyttää johonkin hyödyllisempään.

Haluatko itsestäsi muotokuvan, muttei sinulla satu olemaan muutamaa ylimääräistä tonnia taskussa sitä varten? Ryhdy alastonmalliksi! Kuvataiteilijaopiskelevat maalaavat sinusta törkeän määrän maalauksia ja saat hommasta vieläpä palkkaa! Huonona puolena tietty on, että kylmässä vilustuu herkemmin ja muotokuvassasi olet ilkosillaan, mutta nämä uhraukset ovat pieniä.

Oletko tulossa kipeäksi ja tiedät, ettet pääse seuraavana päivänä töihin? Ratkea siis ryyppämään! Hyvällä onnella aamuinen darrasi pidentää hieman sairaslomaasi (varaudu puhallutukseen terveyskeskuksella viikonloppuisin!) ja olet hoitanut yön aikana sosiaalisia suhteitasi baarikierroksella. Yhdistät siis sairastamisen ja sosiaalisuuden, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eräs Niksi-Pirkkaa parodisoivista vinkeistä on oikeasti ollut Pirkassa: arvaa toki, mikä!
Kiitos osasta vinkeistä kamuilleni. ^^
Mikä on sinun niksisi? Kerro! Parhaimmille luvassa mainetta ja kunniaa!

1 kommentti: