sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Näin Ankkalinna harrastaa seksiä

Disney-sarjakuvissa on muutamia asioita, joita ei käsitellä. Eräs näistä asioista on poliitikka: noin vuosi sitten paljastin Ankkalinnan asukkaiden poliittisia taustoja. Toinen asia, jota ei ankkamaailmassa ei sivuta, on seksi. Siksipä on aika kaivaa esiin, millaista seksiä Ankkalinnassa harrastetaan. Ei ihme, ettei Disney halua aiheesta paljastuksia: totuus voi yllättää monen osalta.


Mortti ja Vertti

Mikki tapaa esitellä toisinaan luonaan asustelevat pojat, Mortin ja Vertin, veljenpoikinaan. Todellisuus on kuitenkin toista: vain Mortti (oikealta nimeltään Mortimer) on Mikille sukua, eikä silloinkaan kyse ole veljenpojasta, vaan omasta, biologisesta vahinkolapsesta. Vertti on Mortin poikaystävä, murrosikäiset hiiripojat ovat seurustelleet jo jonkin aikaa. Mikkiä poikien homous kuitenkin hävettää, joten hän valehtelee myös Vertin olevan veljenpoika.

Roope Ankka


Roope säilyttää nuoruuden rakkautensa, Kultu Kimalluksen, hiustupsua muistolaatikossaan. Aika creepy, eikö? Eikä hiustupsu ole ainoa esine. Itse asiassa Roope omistaa myös Kultun käyttämät korkokengät. Ja palan Kultun mekkoa. Ja alushousut. Ja sukat. Roope on perverssi haistelija!

Hannu Hanhi
Hyvästä onnestaan tunnetulla Hannulla käy flaksi myös naisrintamalla: urheiluautolla, hyvin laitetulla tukalla ja trimmatulla kropalla saa hyvin myös Ankkalinnan yöelämässä. Runsaista määristä naisista huolimatta Hannu ei erityisesti välitä vastakkaisesta sukupuolesta: hänellä on 99 ongelmaa, kaikki ämmiä. Naiset toimivat hänelle vain laastareina. Octopussy, kahdeksan ämmää, mutta ei, ei mikään Hannulle riitä ei Hannulle ei. Sliipatun ulkokuoren ja aktiivisen seksielämän alla piilee herkkä, haavottuvainen, aseksuaalinen Hannu Hanhi. Sen takia hän ottaa iisisti, flexaa. Ah.

Tupu, Hupu ja Lupu


Identtisinä kolmosina Tupun, Hupun ja Lupun tilanne on ihanteellinen. Mikäli edes yksi kolmikosta onnistuu löytämään seksuaalisesti aktiiviisen tyttöystävän, jokainen pojista saa: riittää, että pian seksin jälkeen seuraava ankanpoika vaihtaa lakkia edellisen kanssa. Kätevää!

Leenu, Liinu ja Tiinu

Iineksen ”siskontyttäret” (eli äpärälapset) Leenu, Liinu ja Tiinu ovat tietenkin jokainen petihirmuja, jotka harrastavat seksiä miehen kanssa mieluiten niin, että muutkin sisarukset ovat mukana. Olen itse ainakin katsonut netistä elokuvia, joissa identtiset kaksoset suorastaan taistelevat siitä, kumpi pääsee tyydyttämään miestä. Sama homma pätee varmaan myös identtisissä kolmosissa.

Pelle Peloton


Yksinäinen keksijä Pelle keksi aikoinaan helpotuksen halujaan varten: mitäpä veikkaatte, mihinköhän tarkoitukseen Pikku apulainen alun perin suunniteltiin?

Karhukopla


Aikuisia, karvaisia, raavaita miehiä naamioleikeissä... kimppakivaa harrastavia homojahan ne ovat siinä missä moottoripyöräkerholaisetkin. Todellisuudessa karhuveljekset eivät ole edes veljiä: veljeys on vain armeijan tapaan kiertoilmaisu homostelulle.

Minni Hiiri
Sievistelevä ja imagostaan tarkka Minni on yhtä kuiva ja pikkumainen myös sängyssä: esileikiksi käy vain suutelu, suuseksiä hän antaa korkeintaan kaksi minuuttia, ainoa hyväksyttävä asento on lähetyssaarnaaja. Minni ei ole koskaan ymmärtänyt, mitä hauskaa uusien asioiden kokeilemisesta voisi muka seurata. Seksi on tarkoitettu korkeintaan kahdenkymmenen minuutin pituiseksi tumppaukseksi, jonka aikana nainen sitten nauttii tai ei.

Mikki Hiiri


Itsekeskeinen, ärsyttävä kusipää Mikki on sängynkin puolella itsekäs paska. Tämän takia Mikin tyttöystävä Minnikin näyttää usein niin happamalta. Parhaimman tyydytyksen Mikki saa runkkaamalla itselleen peilin edessä.

Simo Sisu
Nimensä mukaisesti Simo Sisu on sisukas rakastaja. Simo jaksaa painaa rakastettuaan montakin tuntia. Yleisesti ottaen Sisun rakastajattaret ovat olleet tyytyväisiä: esimerkiksi tätä juttua varten haastateltu Aluna Hemmu (nimi muutettu) ylistää Sisun sinnikkyyttä, mutta antaa noottia liiasta suorittamisesta. Nauttiiko poliisimestari itse yhtään?

Etsivä Kaasi
Vuodesta toiseen jatkuneen sikarien tupruttelun takia Kaasi on ollut jo ikuisuudet impotentti. Tylsällä etsivän työllä ei hirveästi tuheroa irtoa, ja vaikka irtoaisikin, ei Kaasi saa alapäätään paisumaan edes suurennuslasilla. Hänen seksielämänsä koostuukin itkunsekaisista iltakätösistä: useimmiten hän vänkää löysää veitikkaansa katsellen salaa ihailemansa Minni Hiiren kuvaa, laueten lopulta hiirulaisneidon foton päälle.

Indiana Hopo
Let's face the facts: Aku Ankan taskurkirjoissa seikkaileva Indiana Hopo rakastaa matkustelua. Kirjat naamioivat Hopon maailman ääriin suuntautuvat matkat arkeologisiksi tutkimusretkiksi, mutta strippien ulkopuolelle jää kokonaan toinen syy reissaamiseen: seksiturismi. Indianaa kiinnostaa arkeologisten harvinaisuuksien ja aarteiden pelastamisen lisäksi myös eri kulttuurien seksitapahtumat: seksiä saksalaisten kääpiöiden kanssa, rakastajattaren lihan syömistä aktin jälkeen keski-amerikkalaisessa intiaaniheimossa, uudet käyttötarkoitukset syömäpuikoille Kiinassa, kiinnostavat venytykset afrikkalaisissa heimoissa ja niiden vaikutus nautintoon, mustasukkaisuudesta vapaa eskimokulttuuri, orientin haaremit... Kokeiltavaa riittää!

Iines Ankka
Hesari haastatteli syksyllä 2014 seksistä riippuvaista ”Kirsiä”. Kirsi on todellisuudessa polyamorinen Iines Ankka, jolla kumppanit vaihtuvat jatkuvasti. Vakipanonaan eli ”poikaystävänään” Iines pitää Akua, mutta hänen tiedetään heilastelevan myös Hannu Hanhen kanssa. Akun ja Hannun välillä onkin usein kilpailuasetelma. Kunpa Iines voisi ottaa molemmat!

Lisäksi Iines on päätynyt kokeilemaan hauskanpitoa myös Simo Sisun kanssa. Hansu Hanhi sai samoin Iinekseltä käsihoidon, kun Ankkojen suku kerääntyi Kaino-Vieno Ankan maatilalle pari syksyä sitten omenajuhliin: hyväuskoisen Akun ja muiden lähtiessä omenoita keräämään, jäi Hansu maatilalle nukkumaan ja Iines viilaamaan kynsiään. Odotellessa aika kävi pitkäksi ja... niin, he keksivät tekemistä.

Taannoin Iines päätyi yksiin myös Kroisos Pennosen kanssa, kun Pennonen järjesti näyttävät juhlat kattohuoneistossaan. Muutaman sihijuomalasillisen (sihi ei ehkä sittenkään ole vain limpparia, vaikka alkoholi on pyritty sensuroimaan Ankka-sarjakuvista) jälkeen Iines ja Kroisos päätyivät suutelemaan rajusti ja lukittautuivat Pennosen näköalatoimistoon.

Villeimpinä vuosinaan Iines meni myös harrastamaan tyttökivaa Klaara Kotkon kanssa. Seksiaddikti Iines pisti kokeilun humalan piikkiin, mutta Klaaralle jäi hommasta kiusallinen jälkimaku suuhun (hän oli ottava osapuoli). Sen takia häntä ei ole viime aikoina nähty enää paljoa Ankka-sarjakuvissa, sillä kalkkunaneitokainen on pyrkinyt ottamaan etäisyyttä kiusalliseen tapahtumaan.

Hessu Hopo
Hessu, voisiko hänellä olla muka seksielämää? Voi, voipa hyvinkin! Hessu ei ehkä ole maailman tyylikkäin deitti, mutta hän saa naiset nauramaan. Ja hauskat miehet, ne saavat. Hessu on jokaisen Ankkalinnan asukkaan salarakas! Deittipalstoilla hän hakee seuraa nimimerkillä Epäedustava Salarakas. Hohohoo!

Mustakaapu

Anonyymiys on Mustakaavun juttu! Lateksi- ja kumiasut, kasvonaamiot, kaulapannat, nahkapuvut... Grr.


Musta Pekka
Sisään, tumps tumps tumps aahhhhrhhhhhh ja ulos.

Kulta-Into Pii
Kulti-Into Bi. Ehe ehe.

Touho Ankka

Touho Ankka on panseksuaali pangender. Panseksuaalina Touho voi tuntea seksuaalista vetovoimaa sukupuolesta riippumatta keneen tahansa: mieheen, naiseen, transsukupuoliseen, intersukupuoliseen, sukupuolettomaan, ankkaan, hanheen, koiraan, lehmään, hiireen... Ankkalinnassa kun ollaan, rajat ovat häilyviä. Pitkähiuksisena ja hieman androgyynisenä miehenä Touho ei koe kuuluvansa mihinkään tiettyyn, luokittelevaan sukupuolikategoriaan, vaan hän luokittelee (ironista, eikö) itsensä pangenderiksi.

Taavi Ankka
Kaiken tietävä ja tunteva Taavi Ankka on käyny myös seksologiaan liittyviä opintoja. Hän on opiskellut itselleen seksuaaliterapeutin pätevyyden kaikkien muiden tutkintojensa ohella. Hänellä käy säännöllisesti erilaisia potilaita erilaisten seksuaalitapausten kanssa kuin Freudilla ikään. Taavi jos kuka tietää, kuinka naiselle kuuluu antaa suuseksiä. Taavi osaa paikantaa g-pisteet ja antaa neuvoja mahdollisimman nautinnolliseen ja vähän sattuvaan anaaliseksiin. Taavi Ankka tuntee ihmis-, ankka- ja koirakehon herkimmät alueet. Ainoa ongelma on, ettei hän itse pääse koskaan taitojaan käyttämään, sillä hän on tylsä, ihmissuhdetaidoton ja liian harvoin suihkussa käyvä vanha harppu, jolle ei koskaan irtoa. No, ainakin hän osaa asiat teoriatasolla.

Aku Ankka


Aku on ihan tavallinen mies.
Tai nainen. Toisinaan hän pukeutuu Iinekseksi, jonka tyyliä hän rakastaa. Eikö aivan selvää ole, että toisinaan sarjakuvissa nähtävä ”Iines” on oikeasti Aku?

Hansu Hanhi
Hansu yhdistää ruokahimonsa myös sängyssä: kermaa Iineksen rinnoilta, karkkeja navan alta ja puuroa jaloista. Toinen Hansun himo on tirkistely: koska pullealle ja epäsosiaaliselle maatilan rengille tarjoontuu harvoin tuheroa tarjolle, hän ottaa ilon irti toisten aktien katselemisesta.

Kaino-Vieno ”Mummo” Ankka

Eristäytynyt tila keskellä maaseutua. Mitä siellä voisi tehdä? HEILUTTAA RUOSKAA TIETTY. Kaino-Vieno ”Milf” Ankalla on salattu puoli, josta vain harvat tietävät. Koska mummoporno on yksi suosituimpia netin aikuisviihdetarjonnan muotoja, on Mummo keksinyt hyvän tulonlähteen tilansa pelastamiseen: miten muutenkaan vain muutamasta lehmästä koostuva maatila tulisi tehomaatalousaikana toimeen?

Kaino-Vienosta on kouriutunut Ritva-Rietas, kaikkien aikojen milf. Milffien milffi. Kovista otteista tykkäävä ankkarouva on saanut videoilleen valtaisan yleisön. Muun muassa pormestari Pösö käy alistumassa Ritva-Riettaalle, muttei näitä videoita nähdä redducktubeorg -saitilla tunnetun poliitikon maineen suojelemiseksi. Jokainenhan valtaa pitävä, voimakas persoona haluaa joskus luopua vallasta. Alistua nahkakahleilla ja kaulapannalla. Domina saa Pösön röhkimään tyytyväisenä.

------------------------------------------------------------------

- Kuvat ovat itseni piirtämiä. Osa ankkahahmoista on tuttuja entuudestaan, osan piirsin ensimmäistä kertaa (mikä voi näkyä tulosten tasossa).
- Kiitoksia Hannu Hanheen, Hansuun ja Hessu Hopoon liittyneisiin ideoihin kahdelle henkilölle. Tiedätte, keitä olette <3
- Palaute on äärimmäisen tervetullutta: tämä huumoriteksti yhdistettynä sarjakuvamaiseen kuvitukseen on eräs isoimpia projektejani hetkeen.
- Mikäli nauratti, lukaise myös Näin Ankkalinna äänestää .

2 kommenttia:

  1. Hassuja satuja birk :))) t: entinen luokkakaveri :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan ton kohteliaisuutena! Toivottavasti myös kaunis kuvitus miellytti entistä luokkatoveriani. ^^

      Poista