keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Ne kauneimmat joululaulut vol 7


Voisiko olla olemassa mitään kamalampaa kuin julkkisten tulkinnat joululauluista?

Onko pahinta amerikkalaisten muovinen joulupoppipaska, vaiko sittenkin yritys sovittaa klassikko omaan musiikkigenreensä?

On vuosittaisen joululauluhaasteen aika.

Joululauluhaasteeseen pääset tästä linkistä.

Kuuntele seuraavien kymmenen kappaleen lista. Listan olisi tarkoitus muuttua ärsyttävämmäksi ja tuskaisammaksi kappaleiden edetessä. Jos selviät listan loppuun ja pystyt oikeasti kuuntelemaan kaikki kappaleet putkeen kovalla voluumilla, voit olla ylpeä voittaja – monille karmeiden joululaulujen kuunteleminen yli puoli tuntia voi aiheuttaa ylivoimaisia terveysongelmia. Mikäli joudut lopettamaan, olet ainakin yrittänyt. Kerro toki, mihin asti pääsit.

Tone Damli & Isac Elliot – Baby It’s Cold Outside
Antti Tuisku – Avaruus
Antti Tuisku – Varpunen jouluaamuna
Virve Rosti – Jos joulua ei tänä vuonna tulekaan
Taylor Swift – Last Christmas
Katy Perry – Every Day Is a Holiday
Cher – Christmas (Baby, Please Come Home)
Guns and Roses – White Christmas
Anna Kendrick featuring Snoop Dogg – Winter Wonderland / Here Comes Santa Claus
Demi Lovato – Wonderful Christmas Time

Parin viime joulun listaukset ovat saaneet kritiikkiä liiasta helppoudestaan, mutta tällä kertaa haastetta on mukana kunnolla. Vuosi 2015 on tuonut mukanaan esimerkiksi Kylie Minoguen uuden joulualbumin, joka ei mahtunut tällä kertaa edes mukaan. Tämänvuotinen joululauluhaaste ottaa vaikutteita Vain elämää -sarjan uudesta kaudesta, joskin valitettavasti vain kahdella sarjan esiintyjistä on joululauluja tuotannossaan. Kuten missään Suomen baarissa, radiossa tai julkisessa paikassa vuonna 2015, Antti Tuiskun pärähtäessä soimaan ei tältä voida kuulla vain yhtä saatanan kappaletta. Vicky Rostin raikkaasti röhisevä altto luo pehmeyttä alkuun. Mainitsemisen arvoisia uutuuksia on myös Snood Doggin hip hop -vaikutteinen Winter Wonderland ja Katy Perryn H&M:n mainosralliksi kirjoittama, ftalaattista tunnelmaa hohkava Every Day Is a Holiday. Cher, Guns N Roses ja Demi Lovato kruunaavat kokonaisuuden.

Merry Christmas and fight to the end!

Ensi kertaa haasteelle on oma Facebook-tapahtumansa: https://www.facebook.com/events/1674664479475287/ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti