perjantai 1. huhtikuuta 2016

Maaliskuun ihQutusbiisi

It's been 84 years... (---) It's been 84 years and I can still hear the fresh, ihQ, song.

https://open.spotify.com/album/5bTzCj8WM3KcWnNxB1WWlR

Maaliskuun ihQuinta on Mariska - Typötyhjiin. Typötyhjiin on elektroninen balladi ongelmallisen ihmisen kanssa elämisestä. Haikeassa kappaleessa lauletaan toisen typötyhjistä lupauksista ja katseesta, mutta samalla siinä on toiveikkuutta paremmasta ("mut miksi uskomasta lakkaa en").

Mariska on viimeistellyt jo jonkin aikaa soolotuotantoaan, jolla hän on siirtynyt elektronisemmalle linjalle. Ensimmäiset uuden soolokauden sinkut eivät erityisesti ole vakuuttaneet minua, mutta Typötyhjiin on Mariskaa parhaimmillaan: kaunista soundimaailmaa yhdistettynä koskettaviin sanoituksiin.

Mariska on ollut ihQutuksessa aiemminkin Pahat Sudet -kokoonpanonsa kanssa: Liekki syyskuussa 2012 ja Matkalla manalaan joulukuussa 2012.

2 kommenttia:

  1. Heei! Päädyin blogiisi jonkun järjettömän, Tinderin paskaisuuteen liittyvän, Google-haun kautta. Kirjoitat saakelin hauskasti ja hyvin ja vaikutat muutenkin ihan mahtavalta tyypiltä! Jään seurailemaan.

    Ps. Mainitsit jossain tekstissäsi Mikkelin vahakabinetin; olen taannoin syntynyt parin kilsan päässä ko. kansallisaarteesta ja voin mielihyvin olla tukenasi, kun traumatisoit siellä itsesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ilo kuulla. ^^ Olen valitettavan kiireinen ollut viime aikoina, joten kirjoittelu on jäänyt, mutta yritän tässä taas aktivoitua.

      Mikkelin vahakabinetti on niin must see -juttu tälle kesälle. ^^

      Poista