sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Paskojen joululaulujen haaste vol 8


Onko olemassa mitään kamalampaa kuin julkkisten laulamat joululaulut?

On jokavuotisen Paskojen joululaulujen haasteen aika.

Joulun aika saa monet laulajat sekaisin – muutoin lahjakkaat ja harkintakykyiset taiteilijat muuttuvat siirappisia imelyyksiä ja ylikorkeita kiljahduksia suoltaviksi joulusekopäiksi kulkusten soidessa. Olipa kyseessä sitten muovinen jenkkijoulumusa, ylilaulaminen tai epätoivoinen yritys sovittaa klassikko artistin omaan musiikkigenreen, lopputulos on usein yhtä hirveä.

HAASTE MENEE NÄIN: kuuntele oheinen joululaululista läpi. Mitä pidemmälle pääset, sitä korvia raastavammiksi kappaleiden pitäisi muuttua. Kappaleita ei saa skipata eikä soittaa hiljaa taustalla, vaan kovaa. Jos selviät loppuun, saat mainetta ja kunniaa. Jos korvasi eivät kestä, älä hätäile – et todennäköisesti ole ainoa.

Kuuntele soittolista tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=nAI_xI9wQnE&list=PLzYao3BhU0lkc2WeuVA_XY408aCnC9hvO

Tämän vuoden lista on varsin tasapainoinen kokonaisuus: mitään erityisen pahaa ei ole, mutta jo ensimmäiset kappaleet aiheuttavat vähintään myötähäpeää. N'Sync on raikas tuulahdus 90-luvulta, Kylie Minogue on tuoreeltaan julkaissut kuin tätä listaa varten suunnitellun joulualbumin ja Ozzy Osbourne onkin myynyt sielunsa saatanan sijasta joululauluille. Ajankohtaisista aiheista mukana ovat esimerkiksi Pokémon ja Saara Aalto. Listan kokonaisuuden päättävät tyylikkäästi Christina Aguilera kiljunnallaan ja räppäri Ludacris jouluräppäyksellään.

Justin Bieber – Santa Claus Is Coming to Town
N’Sync – Merry Christmas
Ariana Grande – Last Christmas
Saara Aalto & Teemu Roivainen – Oi jouluyö
Pokémon Christmas Bash
Diandra – Talvimaa
Ozzy Osbourne feat Jessica Simpson – Winter Wonderland
Kylie Minogue feat Iggy Pop – Christmas Wrapping
Christina Aguilera – Oh Holy Night
Ludacris – Ludachristmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti